Tilaa LUMA-uutiskirje

Tilaamalla LUMA-uutiskirjeen saat kuulla ensimmäisenä matematiikan, luonnontieteiden ja teknologian opetuksen ajankohtaisista uutisista, tapahtumista lapsille ja nuorille sekä tuesta opettajille ja kasvattajille eri asteilla. Uutiskirjeen avulla pysyt ajan tasalla verkostomme 13 LUMA-keskuksen sekä lähimpien yhteistyökumppaniemme tiedekasvatustoiminnasta. Uutiskirje julkaistaan noin kerran kahdessa kuukaudessa.Uutiskirjeen tilaaminen ei sido tilaajaa mihinkään ja tilauksen voi koska tahansa peruuttaa kirjeessä oleva linkin kautta.

Voit valita kiinnostuksesi mukaan, mistä aiheista haluaisit saada uutiskirjeitä. Ajankohtaisimpaan toimintaamme keskittyvän LUMA-uutiskirjeen lisäksi toimitamme myös harvemmin ilmestyviä uutiskirjeitä liittyen verkoston tarjoamaan täydennyskoulutukseen ja kursseihin opettajille sekä projektioppimiseen keskittyvää uutiskirjettä, jossa kerromme muun muassa StarT-kilpailuun liittyvistä aiheista. Uutiskirjeen sisältöjä voidaan myös kohdentaa tilaajille heidän rooliinsa tai maantieteelliseen sijaintiin perustuen.


Tutustu aiempiin uutiskirjeisiin uutiskirjearkistossa »

Tietosuojaseloste (.pdf)
 
* pakolliset

LUMA-keskus Suomi käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja vain uutiskirjeiden lähettämiseen. Voit tilata LUMA-uutiskirjeen valitsemalla alla olevan valintaruudun.